Silvy Codde

Ik ben Silvy,
jouw mindset coach!

Ik leer jou hoe je jezelf kunt coachen, zodat geen enkele droom meer onbereikbaar is voor jou.

De basis daarvan is journaling, regelmatig neerschrijven wat jij denkt en hoe je je voelt, maar ook waar je dankbaar voor bent en wat je wilt bereiken.

Mijn verhaal

Een paar jaar geleden was mijn leven compleet. Zo zag het er tenminste uit voor de buitenwereld. Ik had een mooi gezin, compleet met huisje, tuintje, boompje en huisdieren. Ik was mijn eigen baas, verdiende goed mijn boterham en ik kon beslissen waar, wanneer en met wie ik werkte.

Klinkt perfect, nietwaar?

En toch knaagde er iets. Het gevoel van ‘Is dit het nu?’. Ik had alles om gelukkig te zijn, maar toch was ik het niet. Ik bleef niet bij de pakken zitten maar ging op zoek naar een oplossing. Zo ging er via een boek uit de bieb een hele nieuwe wereld van persoonlijke ontwikkeling voor mij open. Ik ging ook online op zoek naar dé oplossing om gelukkiger te worden met mijn leven. Ik begon podcasts over persoonlijke groei te verslinden.

Toch werd ik ook daar niet gelukkiger van. Ik wist nu wel wat me te doen stond, maar ik deed het gewoon niet. Ik had al die kennis over persoonlijke ontwikkeling, psychologie en mindset, maar ik deed er weinig mee. Ik wist perfect hoe ik mijn leven kon veranderen, maar ik paste die principes niet consequent toe en ik gaf het gewoon op wanneer het moeilijker werd. Het lukte me voor een tijdje om een gewoonte te veranderen, maar ik verviel altijd maar weer in diezelfde patronen, die me klein hielden.

Gelukkig ontdekte ik op dat moment zelfcoaching. Dat bood me de structuur en de houvast die ik nodig had om echt blijvend resultaten te boeken. Zelfcoaching was voor mij dé ontbrekende schakel tussen theorie en praktijk. Ik ging ermee aan de slag en merkte meteen een enorme verandering in mijn dagelijks leven. Niet alleen werd ik er rustiger van, ik liet me ook niet meer meeslepen in elke verhitte situatie, kreeg massa’s meer zelfvertrouwen, verloor maar liefst 15 kg aan mentaal en fysiek gewicht dat ik al sinds mijn tienertijd meesleurde, begon onaangename zaken aan te pakken in plaats van eindeloos te twijfelen en uit te stellen, liet mijn veilige job achter voor het grote onbekende en besloot mijn steentje bij te dragen aan onze maatschappij als Mindset Coach.

Het besef dat je je leven blijvend kunt veranderen via coaching en zelfcoaching, dat wou ik niet voor mezelf houden. Dat is de reden waarom ik besloot Mindset Coach te worden en andere fans van persoonlijke ontwikkeling te helpen om ook tot dat besef te komen en hun leven blijvend te veranderen.

Daar kan ik jou bij helpen. Als je er klaar voor bent tenminste.
Als je echt wilt veranderen.
Als je het kotsbeu bent om te leven op automatische piloot.
Als jij het gevoel hebt dat je alles al geprobeerd hebt, maar niets (blijvend) werkt.
Als je ook al duizend-en-één boeken hebt gelezen, podcasts beluisterd en cursussen gevolgd.
Als je denkt dat het nu eindelijk moet gaan gebeuren.
Als jij het gevoel hebt dat je meer uit het leven wil halen en voor je grote dromen wil gaan.
Als jij eindelijk jouw uitstelgedrag, perfectionisme, vervallen in oude patronen en excuses wil aanpakken, zodat jij meer voldoening uit je leven en je job kan halen.
Als je bereid bent eraan te werken en geen mirakels verwacht.

anders
dan
andere
coaches

concreet

Verwacht van mij geen zweverige coaching, maar actiegerichte, praktische oefeningen, zodat jij snel concrete resultaten zal zien.

Confronterend

Die verhaaltjes die jij jezelf vertelt? Die geloof ik gewoon niet. Het is mijn taak jouw excuses te doorprikken en je te confronteren met hoe jij jezelf tegenhoudt. Of zoals een cliënte het verwoordde: jij krijgt van mij een liefdevolle klap in het gezicht.

(zelf)coaching

Ik combineer krachtige coachingsessies met dagelijkse oefeningen voor zelfcoaching tussen sessies in, zodat jij elke dag een stapje dichter bij jouw droomleven en -business komt.

4 weetjes over mij

het boek dat ik iedereen aanbeveel

Eat That Frog van Brian Tracy, een mooie manier om dat uitstelgedrag aan te pakken.

Ik begin mijn dag HET liefst met

Journaling natuurlijk! De manier bij uitstek om je voor te bereiden op een geslaagde dag.

het spannendste wat ik ooit gedaan heb

Me ingeschreven voor Life Coach Training aan de prestigieuze The Life Coach School van Brooke Castillo, in het Engels dan nog wel.

Mijn favoriete manier om het weekend door te brengen

Gewoon thuis, in de zetel, onder een dekentje, geflankeerd door een kat en een hond, met een dampende kop heerlijk geurende thee in de ene en een spannend boek in de andere hand.

samen aan de slag met jouw leven!

JOUW DOORBRAAK

GROEPS-COACHING

Recht op je doel af

Recht op je doel af

1-op-1 coaching

Mindset Coaching

Mindset Coaching

Programma op maat

(Bijna) Klaar om je leven te veranderen?

Maar twijfel je nog welke oplossing de beste voor jou is? Klik hieronder om een vrijblijvend gesprek via Zoom te boeken, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen.

SCHRIJF JE IN VOOR
MINDSET NEWS

EN ONTVANG MIJN NIEUWSBRIEF BOORDEVOL TIPS, MOTIVATIE, INFO OVER MINDSET, EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN EN NOG VEEL MEER