Start to Journal
in 30 dagen

Hoe je van journaling een gewoonte maakt die niet meer uit je leven weg te denken is

Is deze challenge iets voor jou?

  • Heb jij al 1001 pogingen achter de rug om van journaling een routine te maken, maar ben je elke keer weer afgehaakt onderweg?
  • Of is journaling helemaal nieuw voor jou en wil je wel eens zien of het iets voor jou is?

Je bewust worden van hoe je denkt, is de eerste, maar belangrijkste, stap om al jouw dromen waar te maken.

Een eenvoudige manier om te weten te komen wat jij denkt en alleen de gedachten te kiezen die jou dichter bij je droom brengen, is journaling.

Gewoon elke dag neerschrijven wat je denkt en waar je naartoe wil.

Nog enkele voordelen van jouw gedachten elke dag even op een rijtje te zetten:

  • Je haalt jouw gedachten uit je hoofd en zet ze op papier, zodat je precies te weten komt wat je nu echt denkt (zonder oordeel)
  • Je gaat pijlsnel naar jouw doelen toe, want waar je aandacht aan besteedt, groeit
  • Je leert te zien waar jouw pijnpunten precies zitten en je gebruikt de kracht van je brein om die hindernissen stuk voor stuk uit de weg te ruimen
  • Je leert bovendien ook hoe je een gewoonte creëert die jouw leven vooruit helpt

Toch blijkt het niet altijd even makkelijk om eraan te beginnen of van journaling een dagelijkse routine te maken. Daarom heb ik de challenge ‘Start to Journal’ in 30 dagen voor jou bedacht.

In deze challenge krijg je geen stappenplan en instructies hoe je het nu precies moet aanpakken. In plaats daarvan krijg je de kans om te leren, te experimenteren en te ontdekken welke manier van journaling perfect bij jou past en hoe je er een gewoonte van maakt. Hoe meer je jezelf de vrijheid geeft om te doen wat goed voelt voor jou, hoe groter de kans dat journaling een blijvertje wordt.

Stel je voor dat je het nog leuk gaat vinden ook!

Wat de gratis challenge inhoudt

30 dagen lang ontvang je elke dag een mail met tips, inspiratie, motivatie en inzichten. Daarnaast kun je meteen al aan de slag met het werkboek, gevuld met vragen, inspirerende quotes en een heus plan van aanpak. Niet te missen als jij wilt ervaren hoe journaling jouw leven kan verbeteren.

    Wij respecteren jouw privacy. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.