Welkom bij CoachComm,

de community waar coaches zich helemaal thuis voelen

Eindelijk is er een plek waar jij als coach helemaal jezelf kunt zijn, en waar dat zelfs aangemoedigd wordt. Een veilige plek waar je volop kunt dromen en groeien op jouw eigen ritme. Waar we allemaal vrienden en collega’s zijn, die elkaar begrijpen en steunen.
Welk soort coach jij ook bent, welke opleiding(en) je ook gevolgd hebt, wie jij ook helpt om te groeien, het belangrijkste is dat je daarbij helemaal jezelf bent en blijft (of steeds meer wordt).
Hier bij CoachComm ben je van harte welkom en kun je helemaal jezelf zijn, terwijl je andere coaches ontmoet en geniet van de warme ondersteuning van deze veilige haven.

Waarvoor kun je als coach terecht in CoachComm?

Wat is coachcomm?

In deze video ontdek je wat CoachComm precies is, voor wie CoachComm er is en hoe jij lid kunt worden van deze fantastische community voor en door coaches.

 

Actie: Word gratis lid en kom de sfeer opsnuiven tot 30/04/2023.

coachcomm in het kort

WAT

Veilige, warme community waar coaches helemaal zichzelf kunnen zijn

Doel

Coaches dichter bij elkaar brengen en betekenisvolle relaties tussen coaches uitbouwen. Coaches stimuleren om te groeien, door ze daarvoor de nodige ondersteuning te bieden.

Voor wie

Coach in de ruimste zin van het woord (mentor, expert, healer)

Waar

Facebook-community met coaching en netwerken via Zoom en in’t echt

Investering

Helemaal gratis tot 30 april 2023, daarna € 43 per maand (maandelijks opzegbaar)

lid worden

Kan op elk moment, helemaal gratis tot 30 april 2023. Klik hieronder op "Ik word lid", vul jouw gegevens in en we voegen je toe aan de Facebook-groep,

Hoe lid worden

 • Je klikt hieronder op de knop en gaat dan naar de geheime Facebook-groep van CoachComm
 • Je vraagt om lid te worden van de Facebook-groep
 • Je wordt hartelijk verwelkomd in de community
 • Op 30 april 2023 word je gevraagd of je wilt blijven en wordt jouw lidmaatschap omgezet naar een maandabonnement van €43 excl. btw (maandelijks opzegbaar)

Principes van CoachComm

 • Actief: deze community is een plek waar je graag zal vertoeven, waar je hulp en steun krijgt van anderen die begrijpen wat jij doormaakt en waar je met elk probleem terecht kunt.
 • Positief: aanvallen, negativiteit, oordeel, veroordelen, klanten ronselen, elkaar afbreken, oneerlijkheid worden hier niet getolereerd.
 • Geven en nemen: geef meer dan je neemt, dat is goed karma.
 • Liefdevol: jouw mening en advies is hier welkom, maar ook jouw vragen, struggles, wins en fails.
 • Promo: jouw (gratis en betalend) aanbod mag je delen, maar alleen onder specifieke posts, zodat CoachComm geen reclamegroep wordt, maar interessant blijft voor iedereen
 • Oefenen: oefen jouw pitch, vraag feedback over je website, je berichten, je coaching, een issue met een cliënt (anoniem uiteraard).
 • Dagelijks leven: wat is er gaande in jouw wereld, waar ben je mee bezig, waar lig je van wakker, welk geweldig nieuws wil jij delen, waar ben je trots op.
 • Tips en advies: heb je de perfecte VA gevonden, een fotograaf die het beste in jou naar boven brengt, zoek je een partner voor een nieuw project?
 • Vertrouwelijk: wat gebeurt in CoachComm, blijft in CoachComm. Daarom worden coachingsessies ook niet opgenomen, zodat jij in alle veiligheid jouw verhaal kwijt kunt en dit alleen gehoord wordt door de coaches die er live bij zijn.
 • Feest: wat heb jij te vieren?
  JIJ maakt van deze groep een veilige haven, een warme thuis.
  Hoe meer jij in deze community laat zien wie je bent, hoe meer CoachComm zal aanvoelen als jouw plekje, waar je met plezier tijd doorbrengt.
  Nu kun je je eindelijk uitschrijven van al die groepen en community’s waar je lid van bent, maar waar je niets mee doet.
 • Groepscoaching: wordt niet opgenomen. Je leert ontzettend veel van anderen die gecoacht worden over een gelijkaardig probleem/situatie, een goede reden om tijd vrij te maken om erbij te zijn. In CoachComm kun je proeven van verschillende soorten groepscoaching door een team van coaches. Deze groepssessies gaan door op verschillende momenten, in overleg met de leden.
 • Groeimindset: hoe kan het beter? We maken deze community samen. Hoe leuk en interessant CoachComm ook is, kan altijd nog beter, daar gaan we voor. Suggesties, feedback, ideeën om je nog meer thuis te voelen in CoachComm en er nog meer uit te halen? Die zijn heel welkom!

wat de leden van CoachComm vinden...

CoachComm is gebouwd op de volgende 3 pijlers

friends-beach

Verbinden

Netwerken
Babbelen
Van elkaar leren

Ondersteunen

Vragen stellen
Elkaar helpen
Luisterend oor bieden

GROEIEN

Coachen
Oefenen
Samenwerken

Silvy Codde

Ik ben Silvy,
Mind, Body & Soul Coach

en het brein, maar vooral het hart en de ziel achter CoachComm.

Het idee voor deze community werd geboren als antwoord op de vraag: Als geld geen issue zou zijn, wat zou ik dan het allerliefste doen? Hoe zou ik mijn dagen willen vullen? Wat zou mijn leven betekenis geven?

Ik wil andere coaches vooruit helpen. Bij elkaar brengen. Een veilige plek creëren waar coaches kunnen spelen en oefenen, vallen en weer opstaan, raad vragen en krijgen, motivatie en inspiratie vinden, elkaar aanmoedigen en helpen. Maar vooral: de wereld een mooiere plek maken, door anderen te helpen groeien.

Dan ontstaat er een rimpeleffect, een heuse beweging die altijd maar verder uitdijt, die liefde en groei verspreidt.

Dát is CoachComm! Hier krijg jij volop de ruimte om helemaal jezelf te zijn en te groeien, zodat jij anderen nog beter zal kunnen helpen.

Jouw vragen beantwoord

CoachComm is een warme community voor en door coaches.

CoachComm is een veilige haven waar elke coach wordt aangemoedigd om helemaal zichzelf te zijn, als coach én als mens.

Bij CoachComm steunen we elkaar en moedigen we elkaar aan om te groeien, elk op zijn eigen, unieke manier.

Concreet bestaat CoachComm uit een levendige, actieve community in een gesloten Facebook-groep, coaching en online ontmoetingsmomenten via Zoom en evenementen waarbij we elkaar ‘in’t echt’ ontmoeten.

In CoachComm vind je vooral coaches die jouw waarden delen, coaches die dromen van een betere wereld en daaraan willen bouwen. Coaches die elkaar begrijpen, die elkaar steunen en elkaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Je kunt er niet alleen terecht voor coaching (zowel professioneel als privé) maar CoachComm is vooral bedoeld om contacten te leggen met andere coaches, zodat je niet alleen op je eilandje hoeft te blijven zitten als coach. Hier bij CoachComm ontdek je dat andere coaches soms ook met dezelfde vragen of twijfels zitten, maar is er ook ruimte om jouw vragen te stellen over elk onderwerp. Daarnaast vind je bij CoachComm een veilige ruimte waar je naar hartenlust kunt oefenen (zowel coaching als marketing en verkopen) en feedback kunt vragen.

Bij CoachComm worden banden voor het leven gesmeed. Niet alleen online, maar ook in het echte leven, want bij CoachComm moedigen we ‘afspraakjes’ met andere coaches aan. Of dat nu gaat om een lunch-date, wandel-date, co-working of gewoon gezellig samenkomen voor een drankje en een babbel.

CoachComm is er voor iedereen die zich ‘coach’ noemt of die in de geest van coaching, in de ruimste zin van het woord, werkt.

CoachComm is er voor coaches die elkaar niet als concurrenten maar als collega’s en vrienden zien. Coaches in CoachComm helpen en steunen elkaar door dik en dun. Samen zorgen we voor een sneeuwbaleffect, waardoor elke coach nog meer mensen kan helpen en we de wereld samen nog mooier kunnen maken.

CoachComm is er voor coaches die niet alleen op hun eilandje willen blijven zitten, maar contact zoeken met andere coaches die hen als geen ander begrijpen en die elkaars grootste cheerleaders zijn.

Bovendien kun je vrijblijvend de sfeer komen opsnuiven gedurende 1 maand.

 • Wekelijkse coachingsessie in een kleine groep (dat alleen al is zeker 10x de investering waard)
 • Oefenuurtje (van onschatbare waarde, oefenen in een veilige omgeving en feedback krijgen)
 • Virtuele lunchdates
 • Netwerken, andere coaches ontmoeten, ervaringen uitwisselen, je hart luchten
 • Al je vragen stellen en beantwoord krijgen in de FB-groep
 • Promo maken en feedback krijgen
 • Binnenkort ook: virtuele babbel-uurtjes, co-working, extra coachingsessies

(En nog veel meer op de planning)

Bij CoachComm word je vooral aangemoedigd om helemaal jezelf te zijn. Hier hoef je je niet te beperken tot een bepaalde opleiding of programma. Elk aspect van je professionele en privéleven mag aan bod komen. Bij CoachComm word je aangespoord om je eigen weg te zoeken, waarbij je op heel wat steun en aanmoediging van jouw mede-leden kunt rekenen. Bij CoachComm worden banden voor het leven gesmeed.

Bovendien is dit een veilige plek waar je naar hartenlust kunt oefenen met zowel je coaching als marketing als verkoop. Waar je feedback of coaching kunt vragen als dat is wat je wilt. Maar ook waar je gewoon je verhaal kwijt kunt zonder oordeel als dat is wat je zoekt.

Maar het allerleukste: niets moet in CoachComm. Wil jij alleen even komen de sfeer opsnuiven? Is het jou alleen om de groepscoaching te doen? Heb je alleen interesse in offline netwerkevenementen? Dan ben je evenzeer welkom.

Wil je daarentegen een actieve rol spelen in CoachComm? Ook dat is mogelijk! Je kunt er met al jouw vragen terecht, advies voor de andere leden, even peilen hoe je jouw berichten nog sterker kunt maken, een nieuw idee voor een webinar oefenen in een veilige omgeving… de mogelijkheden zijn eindeloos.

©2023 SILVY CODDE. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring
Made with ♥️ by Miriam Pir Webdesign

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner