Business
Doorbraak

doorbraak

Coachingprogramma waarin ik een groep gedreven solo-ondernemers help om komaf te maken met twijfel, uitstellen en vergelijken

Zodat jij jouw business dubbel zo snel kunt doen groeien en dubbel zo veel impact kunt maken

Als solo-ondernemer wil je natuurlijk vooruit met jouw business. Je bent gestart met een prachtige missie, de wereld een stukje mooier maken.

Toch gaat het niet zo vlot als je had verwacht. De tijd vliegt voorbij, terwijl je maar blijft twijfelen aan jezelf, je prijzen en je aanbod, vervelende taakjes uitstellen, jouw eigen gebrek aan resultaten vergelijken met het succes van jouw concullega’s en stappenplannen volgen die blijkbaar voor iedereen werken behalve voor jou.

Terwijl je met mondjesmaat hier en daar een succesje mag vieren, blijf je maar hopen op dat kantelpunt, het moment waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je eindelijk het succes beleeft waar je altijd al van droomde.

Je kunt blijven aanmodderen, alles alleen wel doen en massa’s tijd verspillen met zoeken, proberen, de mist in gaan en steeds meer ontgoocheld en gedemotiveerd raken (tot je er uiteindelijk de brui aan geeft). Je kunt best wel 10% groeien dit jaar, als je er heel veel moeite voor doet en misschien wel je privéleven of, erger nog, je gezondheid ervoor opoffert.

Op deze manier wordt die mooie ondernemersdroom al snel een heuse nachtmerrie.

Waar is jouw drive gebleven?

Waar is jouw brandend vuur?

Waar is jouw ‘we zullen ze eens laten zien wat ik allemaal in mijn mars heb’?

 

Voor solo-ondernemers geldt het oude cliché ‘time is money’ dubbel en dik. Wat is jouw kostbare tijd jou waard?

waar verspil jij jouw kostbare tijd mee?

Wanneer is jouw aanbod ooit klaar?

Wanneer is jouw werk ooit goed genoeg?

Wanneer ben jij goed genoeg?

 

 • Die ene cursus die je absoluut nog wil volgen, want die zal jou klaarstomen om er echt voor te gaan. (Serieus? Of komt er daarna gewoon weer een volgende cursus op jouw pad…)


 • Dat ene stappenplan van die succesvolle businessgoeroe dat dé oplossing belooft voor al jouw problemen, maar waarbij je stap 7 overslaat omdat die echt niet overeenkomt met wat jij verstaat onder ethisch en authentiek ondernemen.


 • Verscheurd tussen tegenstrijdig advies van de ene businesscoach die zweert bij marketing via Instagram terwijl de andere maar blijft volhouden dat netwerken dé way to go is.


 • Het bos door de bomen niet meer zien want je hebt zo veel briljante ideeën die je allemaal tegelijk wilt uitwerken, maar waardoor je nooit iets de wijde wereld in stuurt.


wil jij eindelijk doorbreken?

Wat je misschien nog niet weet, maar wel stiekem hoopt, is dat het anders kan. Er is een andere manier. Ondernemen kan ook makkelijk zijn. Moeiteloos gaan.

Jij kunt pijlsnel vooruitgang boeken, sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

En nee, daarvoor hoef je niet méér te werken. In tegendeel zelfs, door minder, maar slimmer in actie te schieten kom je veel sneller vooruit.

 

Today is the day

Enkele eenvoudige manieren om dubbel zo snel te groeien:

 • Je verdubbelt je prijzen

 • Je verdubbelt de waarde die je biedt

 • Je neemt dubbel zo snel beslissingen

 • Je focust al jouw aandacht op 1 aanbod tegelijk, en maakt daar reuzensprongen in

 • Je besteedt werk uit dat jou niet meteen klanten of omzet oplevert (zodat jouw kostbare tijd vrijkomt om meer waarde én dus meer omzet te genereren)

“Wow, Silvy, dat kan ik toch niet!”, ik hoor de verontwaardiging al in jouw gedachten.

Toch is het enige wat jou tegenhoudt om dit alles te doen, hoe je erover denkt.

 •         Je overtuigt niemand (vooral jezelf niet) met een aanbod waar je zelf niet 1000% achter staat.

 •        Je maakt van jouw volgers geen enthousiaste fans als je zelf twijfelt of je al dat eerbetoon wel verdient.

 •        Je wil een high-end aanbod lanceren maar zelf ga je steeds op zoek naar de “meeste waarde tegen de laagste prijs”.

 •        Je wordt heus niet de happy ondernemer door jezelf in allerlei bochten te wringen om alles te proberen zijn voor iedereen.

 

Via Rapid Impact Coaching – no-nonsense, snelle, to-the-point coaching – leggen we alles bloot wat jou tegenhoudt en gaan we aan de slag om die tijdvreters uit jouw business en jouw leven te bannen.

Waarschuwing: Rapid Impact Coaching is niet voor iedereen weggelegd. Zeker al niet voor watjes. Je wordt geconfronteerd met al jouw excuses die jou klein houden. Ik wijs jou liefdevol op alle denkfouten die je maakt. Met als gevolg dat jij als een pijl uit een boog vooruit schiet. Dat jouw succes als ondernemer eindelijk binnen handbereik komt. Gewoon door al die tijdvreters om te vormen tot heuse tijdwinners. Maar als ondernemer ben jij niet van een kleintje vervaard, toch?

Na deze 3 maanden intensieve Rapid Impact Coaching kan ik je garanderen dat je een ander mens zal zijn, en bovenal een andere ondernemer.

Je doorprikt moeiteloos jouw eigen excuses en je laat jezelf geen schuldgevoel meer aanpraten.

Jij doet business op jouw manier, die werkt voor jou, niet volgens wat anderen zeggen of ‘hoe het hoort’.

Zonder ‘hustlen’, zonder wilskracht, zonder pushen of knokken.

Zo trek jij klanten aan die aan jouw lippen hangen en maak je zo’n grote impact in hun leven.

 

wat je krijgt bij JOUW DOORBRAAK:

Vul hier het intakeformulier in om jouw plekje te reserveren:

 • 3 maanden lang Rapid Impact Coaching, waarin ik jou snel en to-the-point door al jouw twijfels en excuses heen coach
 • Opleidingsvideo’s waarin je leert hoe je jezelf kunt coachen

 • Oefeningen en werkbladen over tijdvreters zoals uitstelgedrag, twijfelen, zelfvertrouwen, geloven in jezelf …

 • Feedback op jouw oefeningen en alles waar je tegenaan loopt

 • Tussen de sessies door: alle nodige ondersteuning, coaching, accountability en motivatie door mezelf en een selecte groep van solo-ondernemers die op dezelfde golflengte zitten

  BONUS voor de snelle beslissers: toegang tot de workshop ‘Geloven wat je nu nog niet gelooft‘ als je je inschrijft voor 22/02/2022

Gun jij jezelf deze investering, waar je heel je leven, en carrière, nog de vruchten van zal plukken?

Voor slechts € 2997 (excl. btw) ga jij samen met een selecte groep solo-ondernemers die op dezelfde golflengte zitten 3 maanden lang op weg om dubbel zo snel door te breken en alles wat jou tegenhoudt eindelijk achter je te laten.

Vind je deze investering te hoog? Dan gok ik dat jouw eigen tarieven ook wel een verdubbeling kunnen gebruiken. Reden te meer om in te stappen in deze Business Boost.

De eerste editie van DOORBRAAK gaat van start op 1 maart 2022. Maar wacht niet te lang! Schrijf je nu in en je ontvangt een masterclass van onschatbare waarde, waarin ik je precies leer hoe je gaat ‘Geloven wat je nu nog niet gelooft’ (bijv. dat jij je prijzen kunt verdubbelen, dat ondernemen niet moeilijk hoeft te zijn, dat jij een miljoen kunt verdienen enz.).

Waarschuwing: Business Boost is niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel bereid zijn om kritisch naar jezelf te kijken, open staan voor verandering en soms moeilijke stappen zetten om te groeien. Vul snel deze vragenlijst in om te zien of DOORBRAAK is wat jij nu nodig hebt. Op basis van jouw antwoorden vertel ik jou of DOORBRAAK wel iets is voor jou, of geef ik je advies over wat jouw volgende stappen kunnen zijn.

wat rapid impact coaching voor jou kan betekenen:


gUN jeZELF en JE business een DOORBRAAK in 2022

Wacht niet langer, terwijl het leven voorbij vliegt en iedereen succesvol lijkt behalve jij. Kies resoluut voor jouw droombusiness!

 

Doorbraak

(Bijna) Klaar om sneller te groeien met je business?

Maar twijfel je nog of DOORBRAAK wel iets is voor jou? Klik hieronder om een vrijblijvend gesprek via Zoom te boeken, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en ik al jouw vragen kan beantwoorden.

SCHRIJF JE IN VOOR
MINDSET NEWS

EN ONTVANG MIJN NIEUWSBRIEF BOORDEVOL TIPS, MOTIVATIE, INFO OVER MINDSET, EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN EN NOG VEEL MEER